Fullt i magen

Vinna_dag58

Det märks väldigt tydligt på Vinna att det börjar bli lite ont om plats i magen på henne. Gav henne lite mat alldeles nyss. Hon blir som vanligt väldigt glad när jag tar fram maten (dock inte riktigt lika intensiv som tidigare), men när jag väl ställer ner den till henne och ger henne ”varsågod” går hon bara lojt fram till maten och tittar lite slött på den, petar lite i den. Tar en paus. Petar lite till osv. Det tar henne nästan 15 minuter att äta upp en ynka dl mat för tillfället. Någonting som tidigare tog.. ja kanske 5 sekunder… om ens det 😉

Valparna verkar förbereda sig inför framtida fartfyllda arbeten. De sparkar och rör på sig som sjutton därinne. Känns nästan som att de börjar bli lite rastlösa och gör sig redo för att få komma ut… fast det är väl kanske bara önsketänkande från min sida. Börjar ju bli såååå nyfiken nu!

Även om det nu går lite trögare att få i sig maten är det fortfarande lite action i damen. Leka kan man alltid göra!

Vinna_lek3 

Vinna_lek1

Vinna_lek2

7 reaktioner på ”Fullt i magen

 1. Inte många dagar kvar nu. Klarar du att sova nåt på nätterna..hihi? Sååå spännande. Ja, det hade varit kul att ses i Borås, men vi bangade ur. Vi har ju några ck, så nu vill man väl ha cert…men det har vi ingen chans till just nu ändå. Han får växa i sin kostym lite mer ;0)
  Ja, jag har börjat fundera lite på agilityn…med betoning på lite! Vill komma en bit i lydnaden samt i brukset först. Men, mina planer är faktiskt att då komma upp till dig för några komma-igång-lektioner om det går bra. Hade gärna gått kurs men det e lite långt att åka.
  Ser fram emot veckan slut med spänning ;0)

 2. Jag är också nyfiken som tusan! Tyvär kan jag inte vara hundra procent lycklig eftersom jag är så avundsjuk på alla som ska ha en valp ur den här kullen!!;) Nej, jag hoppas det går bra och att det blir många underbara, friska valpar!
  Kram kram

 3. Anna

  Spännande värre 🙂 Inte långt kvar nu ju. Man blir ju inte mindre sugen när man såg alla snyggingar på Ryda i lördags. Riktigt fina aussis som visades upp. Alltid kul att träffa lite nytt folk också, som äger dessa fina varelser. Håller nu tummarna att allt går bra med lilla Vinna. Grattis till bra lopp i agilityn oxå!! kram kram

 4. veralus

  det blir så automatiskt på min, det beror på vilket stylesheet du valt. jag börjar också bli nyfiken som sjutton!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s