Skojigt

Nu börjar det bli hemskt svårt att slita sig från valplådan. De börjar bli lite roligare nu. Den stora svarta gör allt för att underhålla mig, och hon lyckas verkligen. Hon är totalt störtskön för tillfället och man blir alldeles varm i hjärtat när man ser på henne. Hon är som en liten magnet till mig när jag besöker valplådan. Då viftar hon så sött på svansen och vill gosa och busa. Hon får till en sån där riktigt go och busig blick innan hon på sitt lilla tafatta valpvis kastar sig mot mig för att busa lite. När Vinna kom in i valplådan med sin leksak (hon börjar bli en smula rastlös) var hon genast framme och undersökte den och bet lite lätt i trådarna. Den blå var också där, men tyckte snarare att den passade bäst som huvudkudde.

Eftersom de verkar börja bli lite mer nyfikna av sig på omvärlden lade jag dit tre leksaker (flätad leksak av fleece, reptross och en boll) för dem att undersöka. Då blir det lite mer nya spännande saker i valplådan i alla fall. Så får vi se när de börjar testa att leka lite med dem. Fast den svarta tjejen var i och för sig redan där och kollade in två av grejerna och smakade lite på dem. Den tredje prylen fick hon aldrig chans att undersöka eftersom Vinna stal den med en gång och smet iväg med. Men nu har hon lagt tillbaka den i lådan ser jag. Lite lustigt att det är den stora svarta som står för showen nu. Hon är den som har varit lugnast hela tiden. Piper inte, gnäller inte utan är bara allmänt lugn. Förutom då hon sover för då morrar hon emellanåt, och det har hon gjort ett tag nu. Det verkar som att det har minskat lite nu dock, sedan hon började härja runt i valplådan lite mer under vaken tid.

Stora svartas favoritsovplatsFröken Blå använder Vinnas tross till huvudkudde. Den lilla svarta sover och märker ingenting

Stora svarta smakar lite på den nya trossenBusblick. Leker med mina byxor

Biter i byxorna

6 reaktioner på ”Skojigt

  1. Det måste va väldigt svårt att slita sig från denna valplåda =) Helt underbara är dom. Min lille schäfervalp busar runt här. Synd bara att det inte blev en ”Vinnare” till mig men Reiki är fullt godkänd han också =)

  2. GAH! jag vill ha den röda hanen med med hem!!! han är så bedårande! jag har ju igelkotten hemma hos mig fortfarande, påminn mig nästa gång vi ses att jag ska ta med den. rallylydnadsuppvisningsfrågan är under behandling.

  3. Hon är alldeles bedårande…! 🙂
    Förstår inte hur du kan få nåt annat gjort…! Det måste bli mååånga timmar om dagen vid valplådan…!? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s