Utvärdering från sheltielägret

Jag fick alldeles nyss en utvärdering från sheltielägret jag var med som instruktör på. Mia hade sett till att alla skrev en utvärdering på söndagen innan de åkte hem. Jag var ju lite fundersam till hur jag skulle lyckas få ihop alla mina lydnadspass, med tanke på att upplägget blev lite svårt: totala nybörjare och elitekipage i samma grupp och grupper som ständigt ändrades. En del tog flera lydnadspass och andra bara något enstaka, så det var oftast minst en ny i varje pass och flera som hade varit på något/några pass tidigare. Men när jag var klar med mina lydnadspass kände jag ändå att jag lyckades få ihop det på något märligt sätt och jag var nöjd.

Nu har jag alltså fått utvärderingen på det hela, och det ser ut så här:

Lydnadspassen

Katastrof

 

Dåligt

OK

3,5%

Bra

3,5%%

Jättebra!

93%

Vet ej

Kommentarer: Vilken fantastisk instruktör! Pedagogisk och förklarande, detaljerna gör helheten, skulle kunna gå en hel vecka bara för henne. Underbar lärare! Toppen instruktör! Supertrevlig instruktör! Mycket roligt! Intressant och mycket skicklig instruktör. Har tydligt förklarat saker för mig jag inte fattat förut. Har fått ett nytt tänk! Roliga och tydliga övningar.  Superbra instruktör! Bra med mycket peppande och positiv träning. Bra övningar för att få rätt tänk. Lite ostrukturerat med nybörjare och mer erfarna på samma pass.

Verkligen jätteroligt med så fin feedback. Det känns superkul att deltagarna blev så nöjda, eftersom jag från början var lite skeptiskt till hur jag skulle få ihop det och jag dessutom fick improvisera i varje pass.

8 reaktioner på ”Utvärdering från sheltielägret

 1. Vad kul med alla uppskattande ord! Har hört så många som är alldeles lyriska över dina kurser, så jag är inte förvånad att det blev så positiv utvärdering.:)

  Kikar in titt som tätt på Vinnas underbara valpar! Åh, de ser ju så härliga ut och när jag ser film så blir jag så varm i hjärtat av valparnas ljud. Det är så mysigt (innan fiskmås-stadiet;)).

  Hoppas allt är bra med er!
  /Jessica

 2. Vilka fina ord/betyg! Måste kännas skönt.

  Såg att brukshunden tog upp behandlingen av dig/Zazzi i senaste numret – bra om än lite tamt!

  Dina valpar är underbara 🙂

  Kram

 3. åsah

  kul! Vi har dessutom olika nivåer, vissa tävlar i klass 3 i agility, andra har just börjat.. Samma med lydnaden.. Men jag ska höra med dom andra ifall det kunde va nåt av intresse. Vi är ungefär 15 st i gruppen, hur mycket kostar det? Fast du kanske har all info på sidan nånstans?

 4. åsah

  Kul! Vad har du för kurser? Vår träningsgrupp är tävlingsinriktad mot allt från freestyle, agility till lydnad och bruks…

 5. åsah

  wow! vilket superbetyg! Jag vill ju också gå kurs för dig nu ju! Kanske du vill komma och vara instruktör för vår träningsgrupp nångång?

 6. Alltid kul att få bra utvärderingar, även om jag inte tvekade på att så skulle bli fallet ;). Man växer allt ett par cm av att höra att andra tycker att man är bra :D!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s