Det ska börjas i tid…

Idag ställde jag ner en liten tunnel till valparna. Dock var det knappt någon som märkte den först. Men sedan var den svarta där och kollade läget lite snabbt, men kom fram till att den inte var så värst intressant, roligare att busa med människan där bredvid. Sedan var den röda tiken där. Hon stack in huvudet och kollade lite, men tyckte väl inte heller att det var så intressant. Hon hade viktigare saker att undersöka. Lite senare kom dock den blå tiken dit. Och när hon fick syn på den gick hon genast fram och stack in huvudet och undersökte det hela. Spännande! sa hon och klev genast in i den. Knatade sedan vidare, fäktade lite med frambenet mot det prasslande tyget och fortsatte igenom. Kul! sa hon när hon var igenom och bet lite i den en stund innan hon hittade ett nytt offer (mig) en liten bit ifrån.

Nu ligger red merlen och sover i den…

Blå tiken har gått igenom tunneln

Attack!

Det finns mycket att anfalla

Red merlen i tunneln

Gillar den här bilden på henne

Här kanske man kan sova?

Däckad...

5 reaktioner på ”Det ska börjas i tid…

  1. Dig vill man ju ha som uppfödare. Färdigtränade innan man ens får hem dom 😉
    HAHA

    Tack för grattisen. Ja de där med rakt fram börja sitta fint. Lite jobbigt med kontaktfälten just nu. Hon hanterar dom inte riktigt i de tempo hon sätter upp. Men hon gör vad hon kan för att försöka stanna och de är ju i alla fall ett gott tecken. Får fortsätta träna träna träna!!

    KRAM

  2. åsah

    alltså, rödmerlen är ju sjuuukt söt! hade älskat att ha henne hemma hos mig va.. tur att jag inte kommer och hälsar på, hade ju dött av valpsug! (men inte mer än 2 hundar för mig!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s