Helgen

Lördagen var en riktigt produktiv dag. På förmiddagen åkte jag ner till aussieklubbens uppfödarmöte för uppfödare i LO Västra. Vi skulle hållt till på Kungsbacka BK men eftersom det var så få som skulle komma fick vi vara hemma hos Tina på Door-keepers istället. Vi (jag, Tina, Anki och Marie) hade en riktigt produktiv dag tycker jag. Det blev givande diskussioner på mötet (och god mat och gott fika!) och det är alltid nyttigt att lära känna fler uppfödare lite bättre. På något märkligt sätt röstades jag plötsligt fram som avelsansvarig i det här lokalområdet… Med tre par ögon stirrandes bedjande på mig kunde jag inte låta bli att tacka ja… trots att jag egentligen inte alls har tid med sådant. Ja ja, vi får väl se hur det blir med det i framtiden.

Tack allihop för en trevlig uppfödarträff!

Då det hela tiden bjöds in till trevliga diskussioner gick tiden något fortare än räknat och det var bara att hasta hem. På kvällen skulle min bror firas eftersom han fyllde 35 dagen före. Där blev det god mat, trevligt umgänge, Guitar Hero, Buzz och sedan åkte vi till Stures för lite bowling. Trevligt trevligt!

Söndagen röstades snabbt fram till slappardag av mig och Clas. Helt underbart skönt med en dag då man skjuter alla måsten åt sidan och tillåter sig att bara ta det lugnt, utan att få dåligt samvete. Lite TV-tittande (eller rättare sagt ganska mycket TV-tittande), en tripp till Borås och så blev jag sugen på lite träning med Segra och Vinna inomhus.

Idag åkte jag på den sista vallträningen för i år. Men mer om det senare.

 

En reaktion på ”Helgen

  1. Visst var den givande dag i lördags. ” Men visst är det märkligt att alla ögonen riktades på dig”. Men inte alls tycker jag. Det är bara för att vi tror att det blir så bra då. Kram Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s