Nyår i bilder

Först och främst till alla nyfikna: Jag och Clas valde att behålla våra efternamn precis som de är, dvs Clas heter Svantesson och jag heter Merenius. Modernt, eller hur? 😉

Och ni som tycker att det bloggas för dåligt här och undrar varför så kommer svaret här: skön semester på Nya Zeeland förorsakade att jag hamnade drygt 3 veckor efter i pappersarbetet… de här dagarna har alltså varit fullspäckade av arbete.

Nyårsafton spenderades hemma hos oss (eftersom det endast smäller här exakt vid 12-slaget, precis som det ska göra, då blir det vackert sken i några minuter och sedan är det över) tillsammans med min bror Jimmy, Anna och Nisse, Elin och Lajo och en hel hög med hundar (aussiesarna Tvist, Vera, Vinna, Avila, Segra och Kiwi, sheltiesarna Zazzi och Mira och dv.schnauzern Eroz). God mat, trevligt umgänge summerar nyårsfirandet.

Vissa bilder som togs är kanske inte helt lämpliga att visa i bloggen… så de får snällt stanna kvar i datorn för privat beskådan. Här kommer de bilder som är någorlunda barntillåtna… nästan..

 

En reaktion på ”Nyår i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s