Lite vallning

Förra veckan satte vallträningen igång igen efter 2 månaders uppehåll. Skulle ha tränat den här veckan också om det inte hade varit för att det kom en massa snö 😦

Segra fick två pass. Det första passet gick väl sådär. Hon var taggad och jag hamnade fel hela tiden. Kändes inte helt bra så efter Mia och Lyxa hade kört gick jag in för ett pyttekort pass till. Ville bara avsluta med en bättre känsla. Och det gick precis som jag hade planerat så jag bröt snabbt. Detta passet har jag film på.

Sedan kikade vi lite på när border collien Flamma tränades och efter det var det Vinnas tur. Tyvärr hade hon fått en massa snöklumpar på tassarna redan innan vi satte igång att träna så vi fick avbryta träningen lite tidigare än jag hade tänkt. Men vi fick i alla fall hunnit med att träna lite på höger och vänster i balans och att komma ur balans och komma till mig med ”kom höger-” och ”kom vänster-kommandon”. Gick bra. Hon var väldigt taggad och skällde ovanligt mycket, men hon lyssnade ganska fint ändå och förivrade sig inte alltför mycket.

Jag hoppas att lite av snön försvinner snart så att vi kan komma igång ordentligt. Jag vill gärna träna lite mer på fösning snart också eftersom jag tycker att det är sjukt svårt.

2 reaktioner på ”Lite vallning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s