Träning

Idag åkte jag iväg på första ordentliga träningen sedan Segras bortgång. Vinna var glad och taggad (övertaggad). Tränade ihop med Anna, Eros och Avila och med Elin och Tvist. Träningen avslutades med lite bus mellan Vinna och hennes dotter Avila. Sedan gick vi en promenad ihop med alla vovvarna. Bra träning idag och Vinna jobbade på fint, även om en hel del behöver jobbas tillbaka så att det blir snyggare och säkrare. Nu är jag trött. Inga foton idag. Istället får ni en gammal film på en beteendekedja Vinna fick jobba med i oktober 2008. En kul grej bara.

5 reaktioner på ”Träning

 1. Eva-Lena med Deja vu

  Helt otroligt vad du lyckas träna Vinna till!!! Förresten kan man se det som langning när Vinna hämta det husse gillar ur kylskåpet??? Skönt att se denna nya ”meningslösa” videosnutten. Du är en superduktig tränare Emelie!!!
  Kram från Eva-Lena

  1. Hihi, ja langning kan det nog vara. Här är det dock den minderåriga som hämtar till den vuxna 🙂

   Tack för komplimangen! Det är rätt kul med beteendekedjor, och nyttigt att träna på, även om man inte väljer särskilt ”viktiga” beteenden (då gör det dessutom inget om det blir lite fel någonstans). Bra träning inför mer viktiga beteendekedjor.

 2. Tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser om din Segra, och ändå har jag aldrig träffat vare sig dig eller henne.. Kan inte ens föreställa mig den smärta och sorg du går igenom. Hoppas du får må bättre snart!
  För övrigt fullkomligt älskar jag dina aussies!! Har länge varit svag för rasen och dina är helt ljuvliga ❤
  Varma hälsnigar från Lisa

 3. Här är vi trötta allihopa med 🙂 Får vi göra om fler gånger. Var en intensiv träning idag…haha. Härligt med lite vårpromenad. Ha en fortsatt trött dag 🙂
  Kram

 4. veralus

  jag är också skittrött .. ska nog ta & sova middag, hehe. tycker vi ska spela in liggfilm nån dag 😉 jaja, vi övar väl på 😛 syns imorgon, påminn mig om handskarna imorgonbitti. krams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s