Avila, Svea & Keno

Lite nyheter om några av ”Vinnarna” (MiVinna’s A-kull). Kiwis resultat har kommit in på SKK Hunddata och hon har HD: A och ED:0. Verkligen jätteskönt att få det på papper.

Avila är nu också röntgad. Hon röntgades i fredags så än har inte resultat kommit in på SKK Hunddata. Det såg däremot jättefint ut på plåtarna så det bör inte vara några problem. Men det ska bli skönt när resultatet väl har kommit ut.

Fredagen var även en händelserik dag på flera sätt. Svea och matte Anette var ute och tävlade i öppenklass viltspår för första gången Detta skötte de alldeles strålande genom att ta ett 1:a pris! Grattis Anette! Utöver Svea, så ställde Anette även upp med sin tax Nisse och lyckades då erövra deras sista 1:a pris och tog därmed viltspårchampionatet. Grattis även till detta!

När jag var i Falköping och tävlade för två veckor sedan var lille Keno på plats på tävlingen med sin matte Emma. Duktigt nog såg jag till att ta lite bilder på honom innan det var dags att fara hem. Blir bara mer och mer förälskad i honom för varje gång jag träffar honom. En så himla härlig hund!!!

Här kommer några av bilderna jag tog på honom:

9 reaktioner på ”Avila, Svea & Keno

  1. nydalafavoriter

    Tack för orden i bloggen. Jag behövde det verkligen. Det är så svårt när man vill kanske lite väl mycket ibland.

    Tur att hundarna dina är små fortfarande. Då kanske man kan få tag i någon avkomma när det är dags för mig att skaffa mig en till aussie 🙂 De ser riktigt fina ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s