Bilder från dejten

Här kommer lite bilder från Vinnas dejt med Gibson idag. Mest bilder på Gibson. Vinna kan jag ju ta kort på när som helst 😉 Allt har gått jättebra. Parning i måndags och idag, precis enligt planerna. Gibson var lika härlig som jag mindes honom och jag har fått ännu mer klarhet i varifrån en del egenskaper som Vinnarna har kommer ifrån. T ex deras extremt grova skall. Jag har ännu inte hört honom skälla (han skällde inte ens när jag knackade på dörren, stod bara och studsade glatt och ville komma ut och hälsa) men Myrjam berättade om hans grova skall. Flera av Vinnara låter som en hel karl om man säger så 😉 Kiwis ”upprätthet” kommer helt klart från Gibson. Det är svårt att ta bra bilder på henne bredvid andra aussies. Hon ser typ en halvmeter högre ut än dem eftersom hon är så upprätt, alltså sträcker upp sig så. Oavsett om hon ligger, sitter eller står upp. Däremot gör det att det är ganska enkelt att få bra bilder på henne ensam. Hon ser nästan alltid ut som om hon posar för kameran. Sveas snygga rammande teknik när hon leker med andra hundar fick jag se på Gibson. Han sprang rätt in i Vinna flera gånger 🙂 Nog för att Vinna kan vara ganska på också, men hon brukar inte kuta rakt in i sidan på hundar hur som helst. Hon skäller dem hellre rakt i örat så att de blir döva 😉

Han hade fått en enorm päls sedan jag såg honom sist. Och han hade även blivit lite biffigare, men fortfarande utan att kännas tung på något sätt. Han är så himla härlig. Glad i folk, utan att vara överdriven. Trots att Vinna var i höglöp var han inte överdrivet ”på” på henne. Han vet helt klart vad han håller på med, men han känns inte sexfixerad på något sätt. Han tyckte att det var dökul när Vinna fick tag på en pinne. Den ville han hemskt gärna ha tag i, men det var inte helt enkelt att få loss den från Vinna. Vinna var helt galet leksugen idag och ville mest bara busa efter parningen. Ja, innan också för den delen.. När parningen var klar kom Myrjams granne gåendes med sin kastrerade border terrier hane. Gibson blev superglad och tyckte att det var trevligt med en till lekkamrat och Vinna verkade hålla med. Dessutom kom det ju en person till som hon kunde försöka få igång till dragkamp/pinnkastning… Typiskt Vinna.

Och för er på facebook så har ni en länk till en kort video på precis när Gibson kom farandes ut ur huset idag:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=478482767583&comments

 

19 reaktioner på ”Bilder från dejten

   1. Det där är faktiskt lite olika,mest verkar det bli så på hundar med lite vitt 😉 Snygg han är Gibson och lååång hals han fick när han stod sådära!Lycka till!:)

   2. Fast just den blå färgen mörknar alltid litegrann. Alla blue merle jag har träffat har i alla fall blivit något mörkare med åren. Sedan är det väldigt olika hur mycket de mörknar. Min sheltie Mira t ex var väldigt ljusblå som liten och det var då svårare att se skillnad på hennes vita krage och den blå färgen. Nu är hon dock lite mer stålgrå i färgen och man ser enkelt skillnad på den stora vita kragen och den blå färgen.

   3. dirtysouthsaussies

    Gick inte att svara längre ner,ah fast jag menar just att de skulle bli nästan svarta 😉

 1. Agnetha

  Oj, vad fin han är! Hoppas att det tagit sig nu också, så att vi får följa ett gäng bra valpar genom livet också. 😉
  Ha det gott.

 2. Gibson verkar verkligen underbart härlig, inte konstigt att kombinationen blev så bra :D!

  Nu väntar vi med spänning på Segrare-syskonen…. 🙂

  1. Haha, har du suttit och nött ut uppdatera-knappen eller? 😉

   Ja, han är verkligen en så otroligt mysig aussie. Han tänkte skutta in i bilen när vi skulle åka hem. Hade inte direkt haft något emot att ”råkat” ha fått med mig honom hem 😀

   1. Hrm, förstår inte alls vad du menar…. ;). Jag är inte NÅTT intresserad av uppdateringar :P!

    (gammal vana från förra parningen, fingret är på uppdaterarknappen hela tiden ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s