Vinnarapport


Lääängtar! Snart blir det ett gäng nya puppisar  ❤

Nu är jag i stort sett 100% säker på att Vinna är dräktig. Hon visar ganska många tydliga tecken på det, vilket gör mig både väldigt lättad och väldigt glad. Hoppas nu bara att det fortsätter att gå bra, så att det tittar ut ett gäng puppisar och att både de och Vinna kommer att må bra.

Jag ser verkligen fram emot detta och hoppas på att det kommer bli ett riktigt fint år för oss. Jag satsar rejält från början och har redan anmält mig till en long distance puppy class för Silvia Trkman och ett par privatlektioner för Mona Kjernholm.

I övrigt ser jag fram emot att få ta med mig min nya valp ut på äventyr. Miljöträning, fikaträning (passivitet) med mera. Lära känna varandra och ha roligt ihop. Mycket lek och bus och förhoppningsvis en bra början på en härlig samvaro. Förhoppningsvis ger det mig den energikick som jag så starkt behöver. Kanske att jag och Vinna då kan komma igång ordentligt igen också.

Segrarna beräknas födas den 28:e februari. Så det är ju ett tag kvar… tiden går så låååångsamt när man väntar och längtar!

3 reaktioner på ”Vinnarapport

  1. Camilla

    Jag håller alla tummar för att allt ska gå bra och att alla valpar ska må bra och få fina nya hem att upptäcka världen tillsammans med 🙂 Hälsa mamma Vinna att hon får ta det lugnt med magen 😉
    Följer er med spänning!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s