Extrainsatta kurser

Vi har några extrainsatta kurser här på Vinna Hundcenter eftersom vi har en ny instruktör som ska börja hålla kurser här. Följande kurser är planerade:

Vardagslydnad Steg 1, start tisdagen den 5/4 kl 16:45
Vardagslydnad Steg 2, start tisdagen den 12/4 kl 19
Valpkurs, start lördagen den 16/4 kl 12
Hundmöteskurs, start lördagen den 16/4 kl 14:15
Träna på att tävla (tävlingslydnad), start lördagen den 14/5 kl 14:15

Tyvärr kommer jag inte åt min hemsida just nu, så jag kan inte uppdatera den. Den nya hemsidan är inte riktigt färdig för att läggas ut än heller. Klicka här för att komma direkt till kursanmälningssidan. Glöm inte skriva i meddelanderutan vilken kurs det gäller.

Och här kommer lite mer info om Lottis som ska vara instruktör för dessa kurser:

Jag heter Lottis Andersson och bor strax utanför Borås med mina djur. Hundar, katter och får. Ända sen jag var liten har hundar dominerat mitt liv, ett brinnande intresse, en livsstil.

Min hundflock består av 3st jaktlabradorer och 3st border collies. Har även uppfödning i liten skala.

Jag har länge varit intresserad av hundars ursprungsuppgifter, deras genetiska arv. Så det blir mycket jaktapportering med labbarna och fårvallning med border colliesarna.

Något annat som jag brinner för är tävlingslydnad, jag tränar kontinuerligt för några av Sveriges bästa inom den sporten för att hela tiden utvecklas.

Dom senaste åren har jag lagt eget tävlande på hyllan och satsat helt på mina elever, tycker att jag har världens roligaste jobb!

Men nu satsar jag även på eget tävlande med min nya stjärna, egen uppfödda ”Månfares Cat Ballou”. Hon är drygt 1år och en fantastisk liten hund. Vi kommer att satsa högt!

Men hur man än vänder och vrider på hunderiet så är det ju ändå vardag oftast. Det är inte riktigt roligt att ha hund om inte vardagen fungerar. Därför tycker jag det är väldigt viktigt/roligt att hjälpa hundägare att forma den lilla valpen till en trygg hund som fungerar i vårt komplicerade samhälle.

Jag gick min grundutbildning till instuktör 1996 i IMMI:s regi. Sedan dess har jag fortsatt att utbilda mig på alla möjliga sätt inom området ex: agility, tävlingslydnad, klicker, spår, massage, vallning, jaktapportering, viltspår m.m.

Har jobbat som instruktör sedan -96. Att jobba med ”positiva” metoder är en självklarhet för mig, det handlar mycket om att hitta rätt belöningar för just dig och din hund. En bra relation där du och din hund har roligt tillsammans.

 

 

3 reaktioner på ”Extrainsatta kurser

  1. Cecilia

    Hej Emelie! Jag hittar inte information om Lottis på hemsidan så jag frågar här istället :). Tänkte höra om det finns någon möjlighet att boka ett par privatlektioner med henne? Jag har länge velat hitta en instruktör som passar mig, och när jag läste hennes text kändes det liksom ”rätt i magen”. Jag har en jaktgolden på 9 månader om det är relevant 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s