Talanggrupp 2015

Med sikte på SM 2015!!!!!!!!!

På årets SM deltog inte en enda aussie i lydnaden. Deprimerande. Nog sjutton ska vi väl kunna få med ett gäng aussies på SM?! Därför har jag nu bestämt mig för att starta en talanggrupp enbart för aussies. Gruppens gemensamma mål är att ta sig till SM i lydnad 2015!

Den här gruppen är alltså ENBART till för dig som verkligen tänker satsa och ta dig till SM 2015. Är du inte villig att lägga ner mycket tid och energi (och till viss del pengar) på att ta dig dit är inte det här gruppen för dig.

Vi kommer träffas ca 1 gång/månad och kommer huvudsakligen hålla till här i västra Sverige. Det kommer variera vilka dagar vi träffas. Det kan således bli både vardagar och helger. Vi försöker att komma fram till tider och datum som passar de flesta. Mellan tillfällena vi träffas försöker vi peppa varandra i träningen. En sluten facebookgrupp kommer skapas till oss där vi enkelt kan få tag i varandra. Slarvar man med att komma på träffar och/eller slarvar med träningen (utan tillräckligt goda skäl) riskerar man att åka ur gruppen genom att gruppen röstar om detta. Ingen leder gruppen utan alla hjälper varandra. Jag står dock som huvudansvarig för gruppen och har sista ordet vid tveksamheter. Det är även jag som tar ut vilka som kommer få vara med i gruppen nu i första hand. Blir det aktuellt att ta in reserver tar vi gemensamt beslut om vilka dessa är. Då det inte är någon som ensam leder gruppen är det här en grupp som inte kostar någonting att vara med i, annat än att vi delar på de kostnader som uppstår när vi t ex hyr in externa instruktörer eller om vi hyr in oss någonstans för att träna eller liknande.

Gruppen kommer att bestå av sex förare och deras hundar. Det är okej att deltaga i gruppen med fler än en hund, men när vi hyr in externa instruktörer får man dela på sin tid på bägge hundar eller enbart träna med den ena vid det tillfället. Jag kommer att handplocka deltagarna i gruppen. Maila mig om du vill vara med i gruppen eller har några frågor. Vid ansökan: ange namn adress, telefonnummer, hundens/hundarnas uppgifter och en motivering till varför just ni förtjänar en plats i gruppen. Ansökan mailas till emelie@mivinnas.se senast den 13:e juli 2011. Jag har inget krav på hur långt du och din hund behöver ha kommit för att ansöka, bara att du är väl insatt i de olika lydnadsmomenten och vad som krävs för att få tävla.

Skulle någon mot förmodan inte komma med på SM 2015 åker man ändå dit och hejar på de i gruppen som har tagit sig dit. Att alla medlemmar i gruppen är på plats på SM 2015 är av väsentligt betydelse! Vi är ett team!

Jag ser fram emot många ansökningar. Sprid gärna detta vidare till så många aussieägare som möjligt.

13 reaktioner på ”Talanggrupp 2015

 1. Åh, låter ju jättekul! Dock inte säker på att vi skulle platsa, men samtidigt är det sådana utmaningar jag tycker om så skulle vara sjukt inspirerande! Men lite långt (och dyrt för en studentplånbok) att åka härifrån Umeå en ggr/månaden. Kanske kanske kan hoppas på jobb i södra Sverige efter examen och att vi kan komma med då… 😉 Men är ju en hel del träning kvar innan vi är där med min lilla 4 månaders nallebjörn.

 2. Hejsan!
  Ville bara säga att jag gillar din sida, dina hundar och framförallt ditt engagemang i rasen! Aussien är en ras jag en dag ska ha själv och då känns det mycket skönt att veta att det finns engagerade uppfödare 🙂

  Och vilket superbra initiativ av dig att starta en SM-grupp!!
  Ser fram emot att se er på SM 2015! 🙂

 3. ÅÅÅÅHhh vad jag skulle vilja vara med! Känns dock lite långt att åka en gång i månaden till Vårgårda, svårt att få till…. Fasen jag vill, jag VILL 😉 Skitsmart ide!

   1. Men jag har ju ångrat mig för ett tag sen när jag hade tänkt efter lite 😉 När får man rean på när du har bestämt vilka som får vara med? 🙂

   2. Förhoppningsvis nu till helgen 🙂 Måste bara komma hem från alla agilitytävlingar först.

    Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s