Träningsdag

Bloggande två dagar i rad?! Kors i taket!

Idag har jag haft en god träningsdag. I förmiddags träffades jag och Mia för lite träning med Lyxa och Vinna. Två korta men väldigt givande pass rapportträning först. Sedan lite sittande i grupp, platsliggning och sedan lite individuell träning. Jag och Vinna körde rutan, vilket gick hyfsat. Vi körde även dumrutan. Ställandet och sättandet gick bra, men läggandet var jag inte alls nöjd med. Blir till att förbättra. Sedan fick även Elit komma ut en kort stund för lite träning och budföring med Mia. Nöjd. Hon såg så rolig ut när hon sprang på budföringen. Det såg verkligen ut som att hon satsade allt hon hade och själv tyckte att hon sprang jättefort. Men hon är så valpig i sina rörelser så det såg mest bara komiskt ut.

Ikväll tog jag ut Elit för lite mer träning. Först lite fokus på fotgåendet. Det börjar ta form riktigt fint tycker jag. Jag känner mig väldigt nöjd med hur det börjar se ut och de framsteg som har skett på bara några dagar. Hon har en härlig utstrålning och håller i huvudsak en fin position. Lite småklantig förare i vissa lägen idag, men mam lär sig även av sina misstag.

Efter lydnaden fick det bli lite agilityträning. Vi tränade på att kunna skicka till kort tunnel. Tränade fart ut ur tunneln genom att hon fick jaga ikapp mig och leksaken. Lade även på ett hopphinder (med bommen på marken) i kombination med tunneln.

Film på lydnaden med Elit:

Film på agilityn med Elit:

2 reaktioner på ”Träningsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s