Grattis alla ettåringar!

Idag fyller Segrarna hela 1 år! Grattis mina små raringar! Oj, vad tiden går fort. Känns plötsligt inte riktigt som att det är okej att kalla Elit för valp längre… Eller jo 😉

Jag hoppas få in lite bilder på allihop under veckan så att jag sedan kan lägga ut hur de ser ut numera. Men det får vänta lite alltså.

Lilla Elit har nu alltså hunnit bli hela ett år gammal. Och någonting som jag är oerhört glad över är att hon faktiskt inte har råkat ut för något större missöde som har påverkat henne negativt under den här tiden. För er som har följt mig ett tag så vet ni kanske att mina andra hundar (möjligtvis med undantag för Mingo) har råkat ut för någonting innan de har hunnit fylla ett år. Zazzi blev halvt ihjälskrämd några dagar i rad när hon var 8 veckor av mina dåvarande grannar, vilket blev för mycket för en liten känslig sheltie. Mira blev påflugen av en hund och jagad av en annan när hon var 4 månader. När hon var ca 1 år bröt hon även benet. Efter det har hon aldrig riktigt varit sig lik igen. Det är ju så. Trauman påverkar oss en hel del (vilket även stämmer in i mitt fall). Vinna bröt bla. benet när hon var 3 månader gammal. Segra dog i en olycka när hon var 7 månader (älskade älskade Segra!).

Så ja… det här året har varit ganska nervöst för min del. Men nu har hon hunnit fylla hela ett år utan några större tragedier (lite småskador och sådant, men det är sånt man får räkna med). Lycka!!! Förhoppningsvis är det här början på en ny trend för mig, för den förra trenden var inte direkt rolig. Jag tror absolut att det här har påverkat mig under året, att jag inte riktigt har vågat komma igång med henne helt ordentligt. Visst, mitt trauma som har gjort mig mer eller mindre knäpp har såklart en rätt stor del i det hela också, men jag tror även att jag på något undermedvetet plan inte riktigt har vågat köra på ordentligt med rädsla för vad det här året skulle kunna innebära. Förhoppningsvis släpper det nu.

Älskade lilla Elit, du anar inte vad du betyder för mig! Jag är så glad att du vandrade in i just mitt liv!

3 reaktioner på ”Grattis alla ettåringar!

  1. Cathis & Dobby

    Grattis Elit och alla syskon! Det är konstigt att det bara har gått ett år. Det känns som Dobby varit här så länge. Han har fallit in i vår vardag så naturligt. Elit är så himla söt på bilderna. Roligt att se likheten i blicken och över nosen med Dobby. Många kramar från Cathis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s