Frankie söker nytt hem!

Förmedlar en hund för omplacering!
Frankie är en fantastisk hund, världens goaste som älskar att vara i famnen och pussas Hon är lekfull, lättlärd och älskar barn. Hon är lite feg när det gäller andra hundar men samtidigt nyfiken på dom och vill gärna busa fast på lite avstånd. Vi har tänkt tanken att det kanske skulle gå bättre för henne om hon hade en hund som sällskap hemma men hon skulle nog behöva en stund att lära känna den iså fall.
Problemet med henne är att hon har en sådan separationsångest så det är jobbigt att lämna henne ensam hemma. Hon står i köksfönstret och dreglar/flåsar samt river ibland på dörren. Detta började i och med att Sofia började vara mammaledig precis som att hon vant sig vid att alltid någon är hemma. Vi vet ju att sådan separationsångest går att jobba bort

men vi har en liten bebis hemma och har helt enkelt inte tiden eller tålamodet för detta just nu.
Vi har nu efter mycket övervägande beslutat att låta henne få komma till någon som vill ta sig an henne och har lite mer tid att lägga än vi.
Detta är naturligtvis otroligt jobbigt för oss då vi älskar vår goa lilla Frankie men detta är ju för hennes eget bästa. Det är ett måste för oss att hon kommer till någon som är lika kärleksfull som hon själv. Vi vill också kunna följa upp Frankie och gärna hälsa på henne i framtiden och kanske en bra ide´kan vara att ha henne på prov några veckor till en början för att se hur det går?
Hon är 2 år och en blandning mellan chihuahua, dvärgpinscher, tibetansk spaniel och yorkshireterrier. 25% av varje.
Vi är mitt i en radhusförsäljning och flytt och känner därför att läget blivit lite akut..
Med vänlig hälsning Mikael och Sofia

mailadress är mikael.svantesson@alingsas.se
mobil till Sofia: 0704-262118

2 reaktioner på ”Frankie söker nytt hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s