Gåsahoppet

Elit och Vinna

Under påsken bar det iväg till Gåsahoppet nere i Skurup. Det blev väl inte direkt några lysande resultat. Hade lite oflyt och hamnade precis utanför SM-pinnplats med Vinna i ett par lopp, råkade få två rivningar med SVANSEN med Kiwi. Vinna slog sig lite på gungan i första loppet den första dagen, men efter ett tag kändes hon tack och lov fräsch igen, så då fick hon lov att starta resten av helgen också. Det fanns hundfysioterapeuter på plats på tävlingen som behandlade hundarna, så när helgens alla lopp var gjorde köpte jag en genomgång till Vinna då hon kändes lite stel över ländrygg och bakparti, vilket visade sig stämma. Skönt att kunna få en behandling direkt på plats efter tre långa tävlingsdagar så att man får avslutat det hela med en ordentligt genomgången hund.

Överlag skötte sig hundarna finfint och jag är rätt nöjd med mig själv också. Många av banorna ställde höga krav på föraren (och hund), och jag höll ihop helt okej. Både jag och hundarna kan absolut bli bättre, men våra prestationer den här helgen får helt klart godkänt ändå.

Vinna:

Kiwi:

Lilla Elit har mest bara fått hänga med och mingla lite den här helgen. Lite lydnadsträning har det blivit också, mellan varven. Hon har tyckt att det har varit alldeles onödigt tidigt på morgnarna som vi har fått gå upp, men med lite övertalning får man upp även henne.  Mer morgontrött hund får man leta efter. Hehe, hon är rätt lik sin matte på det viset 😉 Att gå upp före kl 8 på morgonen tycker varken hon eller jag om.

En reaktion på ”Gåsahoppet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s