Kennelträff 2013

Några av de som var med
Några av de som var med på lägret: Margita med MiVinna’s Balefire (Melvin), Line med MiVinna’s Avila (Ila), Sanna med Chappleline Seek And Destroy (Dylan) och Kreivi’s Legend Nosey Kate (Misty), Emma med MiVinna’s Audition Jaguar Style (Keno), Nils och Ida med MiVinna’s Beldeine (Nessie), Cathis med MiVinna’s Beidomon (Dobby), mina aussies MiVinna’s Berowin (Elit) och Kreivi’s Pirate Grace O’malley (Vinna) och mammas aussie MiVinna’s Amistar (Kiwi) och sist men inte minstCamilla med MiVinna’s Berin (Kan).

I fredags började årets kennelläger här på MiVinna’s. Jag hade kunnat skriva huuur mycket som helst om det men det tänker jag faktiskt inte göra. Jag nöjer mig med att säga att det var riktigt roligt att träffa en massa goa MiVinnare (och lite annat löst folk 😉 ) igen och det var så roligt att hela 11 av 15 MiVinnare hade möjligheten att vara med på lägret i år. Vi hade fullt upp hela dagarna. Var det inte spår, sök, rapport, vallning, lydnad, agility, promenad eller svalkande bad i värmen som stod på schemat så var det umgänge, fika och en massa ätande av god mat tillsammans. Och självklart en massa, massa tjôt 😀

Jag tar och lägger upp ett par bilder här. Fler bilder hittar ni på min facebook HÄR.

Platsliggning

Agilityträning

Vallning

Kullsyskonen Elit och Kan

Svalkande bad i värmen

Dobby, Elit, Vinna, Kiwi och Kan

Lyxa, Lycka, Elit, Kiwi, Kan

Leia testar vallning för första gången:

Kiwi var glad över att vara tillbaka i vallhagen igen. Hon mindes mer än jag trodde, det här är på första passet. Delen när vi jobbade själv i den stora hagen kom tyvärr inte med på film.

2 reaktioner på ”Kennelträff 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s