Nattaträningarna är igång!

Bästa Nattgänget <3
Braccovalpen Jolene, aussien Elit (elitklass), corgin JJ, corgin Steira (lkl 2), aussien Vinna (elitklass), braccon Joplin (elitklass)

Den här veckan startade jag upp mina agilitykurser på Göteborgs Hundarena för den här vintern. Jag har lyckats lägga upp det hela rätt bra för att det ska bli lite mer ekonomiskt för mig och för att slå flera flugor i en smäll 🙂 Så på tisdagskvällen håller jag 3 agilitykurser, efter kurserna är det dags för lydnadsträning med bästa Nattgänget, några timmars sömn med övernattning i Göteborg, sedan 2 nya kurser på onsdagförmiddagen. Perfekt upplägg!

Jag gillar verkligen våra nattaträningar som vi kör den perioden jag håller agilitykurser på vintern. Det är inte helt ovanligt att vi håller på till kl 1-2 på natten… som vi gjorde inatt t ex. Ibland flamsar vi kanske till det lite mycket när vi är övertrötta men kul har vi och hundarna ställer alltid glatt upp på våra tokigheter! Och vi får faktiskt till en hel del bra träning också. Det är ett skönt sätt att avsluta dagen på. Lydnadsträning med goda vänner som alltid lämnar en skön känsla i kroppen.

Igår gjorde väl dock inte direkt någon av oss särskilt bra ifrån sig. Dåligt upplägg gav många skratt under träningen eftersom alla hundarna blev överladdade och det blev därmed en del fel. Men både vi och hundarna hade kul ändå. Vi får väl skärpa till oss nästa tisdagsnatt istället 😉 En del fina saker fick vi allt till också.

Här är ett hyfsat zäta och ett elitrutanskick med Elit:

Man kan inte bli annat än glad när man tränar med en LillFläck ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s