Vega 11 månader

Idag blir Vega hela 11 månader. Det firade vi med ett vallpass på Kalote’s med Carina till hjälp. Det var nästan 1,5 månad sedan vi sist vi vallade så det var lite ringrostigt och hon verkar ha tappat lite avstånd.

Första passet gick halvokej. Sedan bytte vi hage eftersom det var lite småhalt här och var där. Andra passet kändes riktigt bra! Där var jag egentligen nöjd och vi borde ha nöjt oss med det, meeeen så ville jag ha lite filmat och gick in ett pass till. Tredje passet var väl inte direkt det mest lysande vi gjort, men så bra att det blev filmat. Nu ser jag precis vad Carina menade och jag ser även hur jag gjorde något helt annat än jag gjorde i mitt huvud… Taggad till att få till ett nytt pass snart igen. Vega jobbar på fint, men det hade varit så mycket lättare för henne om jag inte hade saboterat så mycket för henne. Ja ja, jag lär mig väl jag också.

Trevlig stund hos Carina som vanligt. Och alltihop inleddes dessutom med att vi hörde små söta bräkanden inifrån ladan. Två små gulliga lamm hade precis kommit till världen. Två söta små tacklamm.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s