Puppilurer

Elit, 7 veckor och 2 dagar
Kan det kanske komma att bli fler sådana här små monster om ett par månader?

I lördags for vi ner till Blomstermåla för att Elit skulle på dejt med Raffe. Det tog ett tag och vi fick klura lite men till slut blev det en parning. Jag fick dock snällt sitta kvar i bilen för att Elit skulle tycka att det var okej med parning 😉

Raffe är verkligen hur go som helst och jag hoppas att han och Elit matchar varandra bra. Så förhoppningsvis föds det ett gäng aussievalpar efter KORAD Some Kind of Magic’s Jackpot och MiVinna’s Elit här om två månader och det ska bli så otroligt spännande att se vad det blir av detta.

Raffe har inte så mycket meriter utan jobbar mest praktiskt med vallning på gård. Hans tidigare avkommor har börjat HD/ED-röntgas nu och hittills är alla röntgade fria.

Elit tävlar elitklass lydnad, hoppklass 3, agilityklass 2, är uppflyttad till högre klass spår och har cert på utställning. Det här blir hennes första valpkull så vi väntar spänt på att se vad det blir av detta. Idag firar vi hennes 3-årsdag. Grattis på födelsedagen sötaste LillFläck och till alla syskonen.

Är ni intresserade av en valp ur den här kullen finns mer information om kullen HÄR och HÄR. Det går även bra att maila mig på emelie(at)mivinnas.se för mer information och för att sätta upp sig på min valpintresselista.

Fina Raffe:

Ralf2 Ralf1

Lite bilder från vår resa:

bild 4 bild 3 bild 2 bild 1 bild-16 bild-15

bild 5

 

 

Lämna en kommentar